Sandru smo kontaktirale kako bi produbile znanje o nekim temama i svojim malim klijentima mogle pružiti puno bolju uslugu. Upravo to smo i dobile, Sandrina stručnost, susretljivost i širina pogleda i znanja su stvarno na razini i toliko smo sretne da smo mogle učiti od nje. Iako je još puno učenja pred nama, Sandra nam je otvorila neke nove horizonte za koje vjerujemo da će napraviti veliku razliku u našem radu. Hvala Sandra!

Ana Jelekovac Jurkin, mag.nutr.
Nutri mama

Sandra je odlična mentorica. Susretljiva je i pristupačna te izuzetno stručna. Sviđa mi se što je sav sadržaj prenijela strukturirano i povezano, a na sva moja pitanja je uvijek spremno odgovarala. Iskrene preporuke!

Lucija Tešija, mag.pharm.
PCOS savjetnica

Htjela bi iskoristiti priliku da pohvalim Petru koja je imala neizmjerno puno strpljenja sa mnom. Zahvalna sam joj za dostupnost, stručnost i ljudskost. Ostavila je baš poseban trag u mom životu.

Daniela, 42

Suradnja sa Sandom je jako ugodna i kvalitetna na način da zaista svašta sagleda i ispita. Meni se sviđa i ulijeva mi povjerenje to što je temeljita i posvećena. Dugo imam razne zdravstvene probleme koje liječim, ali Sanda mi je pomogla da podignem kvalitetu života i da mi bude ljepše i lakše u mom tijelu, a to mi puno znači. Za slijeđenje Sandrinih preporuka potrebno je volje i nešto organizacije, što nije uvijek lako u svakodnevnom životu, no stvarno se trud isplati i ja nastavljam!

Lana, 44

S magistricom Sandrom uspješno surađujem već neko vrijeme i svojom ekspertizom u području zakonske regulative kada su s u pitanju dodaci prehrani mi je iznimno pomogla. Također, svi poslovi koje je radila napravljeni su u roku i prema dogovoru.  Iznimno je stručna i predana svom poslu kao i izvrsna u pisanju edukativnih tekstova i znam da  joj se uvijek mogu obratiti sa punim povjerenjem. Svakako preporučam.

Jelena Ferk
direktorica tvrtke Jelmark

Kako je funkcionalna medicina područje koje želim izučiti i uklopiti u svoju praksu, obratila sam se Sandri za pomoć. Svojim znanjem, iskustvom i praktičnim savjetima pomogla mi je da proširim svoje znanje i omogućim bolju  i kvalitetniju uslugu svojim klijentima. Sandra je vrhunski stručnjak u području nutricionizma i funkcionalne medicine te kao mentor sjajno prenosi svoje znanje, motivira i inspirira. Užitak je surađivati s njom!

Maja Ljubas, mag.nutr.
savjetovalište NUTRIOM

Sandra je izvrsna nutricionistica i praktičar funkcionalne medicine kako za ljude koje savjetuje, tako i za nas kolege s kojima surađuje. Surađivale smo na mom projektu Vrijednost žene, online konferenciji o ženskom reproduktivnom zdravlju i blagostanju, na kojoj je bila predavačica. Bilo mi je važno da predavači osim svoje stručnosti, imaju i toplinu pristupa, autentičnost i lakoću prijenosa kompleksnih znanja laiku. Čovjek je danas u poslovanju neizmjerno zahvalan kada ima kolege koji su si međusobno podrška. A Sandra to svakako jest, profesionalac u svakom pogledu, vrlo pristupačna, uzemljena i stabilna, a što se kompetencija tiče, jedna od rijetkih u cijeloj regiji koja ima toliku širinu i dubinu podrške zdravlju!

Maja Obrovac Glišić, mag.nutr.
organizatorica konferencije Vrijednost žene

Sandra je iznimno profesionalna i posvećena svakom zadatku uključujući i onom govorničkom. S izvrsnom pripremom i velikim entuzijazmom prenijela je ključne savjete i multidisciplinarna znanja kako prehranom ublažiti posljedice stresa na radnom mjestu ispred 400 sudionica konferencije The Art of Feminine Leadership.  Tijekom cijelog govora pristizale su mi pohvale i pozitivne reakcije za njen nastup, a sam njen profesionalan i strastven pristup tom zadatku učinio je našu suradnju čistim zadovoljstvom stoga je od srca preporučam za vaša naredna događanja.  

Tanja Džido, MBA
organizatorica The Art of Feminine Leadership

Nakon što sam diplomirala osjećala sam se izgubljeno i s nedovoljno samopouzdanja za rad s ljudima. Iako sam na fakultetu naučila teoriju, to je veoma teško upotrijebiti u stvarnom životu. Sandra mi je omogućila dodatno znanje koje mi je bilo potrebno. Naučila sam kako pravilno interpretirati nalaze i kako ih koristiti u radu s ljudima. Također, nesebično je prenijela svoje dugogodišnje iskustvo u radu s ljudima i dala do znanja kako ispravno pristupiti klijentu i pomoći mu promijeniti prehrambene navike.

Tea Vučković, mag.nutr.
savjetovalište Kaliks zajednica

Zatražila sam Sandrinu pomoć prilikom osnivanja prehrambenog savjetovališta. Njeno znanje na području interpretacije nalaza i implementacija navedenog u širu sliku zdravlja pomoglo mi je da povećam kvalitetu pružanja usluga. Sandrin pristup kombiniranja stvarnih primjera iz prakse i znanstvene pozadine kroz jasna objašnjenja i rješavanje zadataka pomogao mi je da se ohrabrim u primjeni stečenog znanja. Isto tako, razne infografike, tablice i materijali olakšali su proces učenja ovog kompleksnog štiva. Ovakvo znanje, a i način njegovog dijeljenja vrlo je inovativno i osvježavajuće te izuzetno bitno za pozicioniranje nutricionizma u Hrvatskoj na viši nivo kvalitete

Paula Franceković, mag.nutr.
savjetovalište Kaliks zajednica

Od Sandre već desetak godina tražim stručno mišljenje za članke o prehrani i zdravlju za razna medijska izdanja 24 sata. Tijekom svih ovih godina uživam raditi sa Sandrom jer ima veliko znanje koje neprestano usavršava, profesionalna je, ljubazna i kad nešto obeća to i napravi. Sandra redovito prati i integrira nove znanstvene spoznaje s područja nutricionizma u svoj rad i kroz suradnju s medijima nesebično ta znanja dijeli.

Kristina Gaćarić
novinarka portala missZDRAVA

Nutricionistica Sandra Krstev Barać je u predavanju na iznimno  stručan, a istovremeno i svima razumljiv način objasnila ulogu nutricionizma u podršci onkološkim pacijentima tijekom i nakon završenog procesa liječenja. Uočio sam da u Hrvatskoj kod velikog broja pacijenata pa i liječnika još uvijek ne postoji dovoljna razina svijesti o važnosti nutricionističke  podrške za onkološke bolesnike te stoga smatram da će i ovakve edukacije utjecati da se stanje promijeni te da nutricionisti postanu stalni članovi multidisciplinarnog tima za liječenje i skrb o onkološkim pacijentima. Od srca se zahvaljujem Sandri Krstev Barać, mag.nutr. na izvrsnom predavanju te što u svom svakodnevnom radu nesebično pomaže onkološkim pacijentima.

Mario Vukelić
član udruge P.I.N.K. – life za onkološke bolesnike