Sandra je dio kruga mojih dragih kolegica mentorica s kojom sam imala čast raditi, učiti i izmjenjivati znanja. Zahvalna sam što je uvijek spremna pomoći i podržati me. Sandra je vješta u otpetljavanju zamršenih metaboličkih mreža i otvorena je za prenošenja znanja i na druge. Kao pionir funkcionalne medicine u Hrvatskoj osvještava i njeguje cjeloviti i personalizirani pristup.

Angelina Paić, dipl.ing.,univ.spec.nutr.

Sandra je odlična mentorica i stručnjakinja u području nutricionizma i funkcionalne medicine. Svoje znanje prenosi sažeto i jednostavno uz primjere iz prakse te je otvorena za sva usputna pitanja. Prošla sam edukaciju tumačenja laboratorijskih nalaza i pravilne suplementacije povezane sa zdravljem kože. Na tim edukacijama dobila sam puno informacija i znanja kojima se vraćam u pripremi nutritivnih rješenja za svoje klijente, osobito kad su složeniji problemi u pitanju. Suradnja sa Sandrom mi je pomogla da ponudim kvalitetniju uslugu svojim klijentima, produbila moje znanje o nutricionizmu i otvorila vrata učenju o funkcionalnoj medicini. Sve preporuke!

Lucija Bakarić, mag.nutr.
Nutri kutak

Sandri sam se obratila jer sam se godinama mučila s raznim hormonalnih disbalansima, uključujući hipotireozom, a u perimenopauzi se je moje stanje dodatno pogoršalo sa stalnom nadutošću, oscilacijom u raspoloženju te gomilanjem kilograma. Sandra mi je pomogla osvijestiti greške u mojoj prehrani, ali i načinu života te me je inspirirala za korjenite promjene koje su mi stvarno pomogle da se danas osjećam puno stabilnije i živim kvalitetnije nego u mlađim godinama. Hvala puno i sada idemo dalje raditi na zdravom starenju.

Sanela, 46

Nakon niza godina hormonalnih tegoba, a potom i dijagnoze Hashimotove bolesti od liječnika sam dobila uputu da „prehrana nije bitna“. Instiktivno sam znala da to ne može biti istina te sam krenula proučavati utjecaj hrane na moje zdravlje i tu ostala još više pogubljena u proturječnim informacijama. Tada sam preko preporuke došla do Sandre i moram priznati da sam se oduševila njenim pristupom koji mi je pomogao da pronađem prehranu koja mi super funkcionira i na kojoj se osjećam odlično! Hvala Sandra!

Ana, 31

Dok je moja ideja o otvaranju vlastitog nutricionističkog savjetovališta za žensko zdravlje i podršku plodnosti bila još u začecima, shvatila sam da trebam vodstvo osobe koja ima više znanja i koja će me usmjeriti u donošenju zaključaka prilikom izbora optimalne nutricionističke intervencije. Upravo to sam pronašla u Sandri. Njezin sveobuhvatan pristup rješavanju vrlo specifičnih stanja pomogao mi je stvari sagledati iz druge perspektive. Sada mi je vrlo jasno složen slijed misli u pružanju podrške klijentima. Nedostatak znanja s fakulteta izazivao mi je frustracije i nesigurnosti po pitanju procjene zdravstvenog stanja osobe na osnovi krvnih nalaza, ali i tu mi je Sandra doskočila te se njezinim tablicama još uvijek vraćam, posebno u kompleksnijim slučajevima svojih klijenata. Jedno veliko hvala jer je pomogla učvrstiti temelje mojeg poslovanja!

Martina Bogdan, mag.nutr.
LETICIA, obrt za nutricionizam

Sandru smo kontaktirale kako bi produbile znanje o nekim temama i svojim malim klijentima mogle pružiti puno bolju uslugu. Upravo to smo i dobile, Sandrina stručnost, susretljivost i širina pogleda i znanja su stvarno na razini i toliko smo sretne da smo mogle učiti od nje.  Iako je još puno učenja pred nama, Sandra nam je otvorila neke nove horizonte za koje vjerujemo da će napraviti veliku razliku u našem radu. Hvala Sandra!

Ana Jelekovac Jurkin, mag.nutr.
Nutri-mama – Dohrana na dlanu

Sandra je odlična mentorica. Susretljiva je i pristupačna te izuzetno stručna. Sviđa mi se što je sav sadržaj prenijela strukturirano i povezano, a na sva moja pitanja je uvijek spremno odgovarala. Iskrene preporuke!

Lucija Tešija, mag.pharm.
PCOS savjetnica

Htjela bi iskoristiti priliku da pohvalim Petru koja je imala neizmjerno puno strpljenja sa mnom. Zahvalna sam joj za dostupnost, stručnost i ljudskost. Ostavila je baš poseban trag u mom životu.

Daniela, 42

Suradnja sa Sandrom je jako ugodna i kvalitetna na način da zaista svašta sagleda i ispita. Meni se sviđa i ulijeva mi povjerenje to što je temeljita i posvećena. Dugo imam razne zdravstvene probleme koje liječim, ali Sanda mi je pomogla da podignem kvalitetu života i da mi bude ljepše i lakše u mom tijelu, a to mi puno znači. Za slijeđenje Sandrinih preporuka potrebno je volje i nešto organizacije, što nije uvijek lako u svakodnevnom životu, no stvarno se trud isplati i ja nastavljam!

Lana, 44

S magistricom Sandrom uspješno surađujem već neko vrijeme i svojom ekspertizom u području zakonske regulative kada su s u pitanju dodaci prehrani mi je iznimno pomogla. Također, svi poslovi koje je radila napravljeni su u roku i prema dogovoru.  Iznimno je stručna i predana svom poslu kao i izvrsna u pisanju edukativnih tekstova i znam da  joj se uvijek mogu obratiti sa punim povjerenjem. Svakako preporučam.

Jelena Ferk
direktorica tvrtke Jelmark

Kako je funkcionalna medicina područje koje želim izučiti i uklopiti u svoju praksu, obratila sam se Sandri za pomoć. Svojim znanjem, iskustvom i praktičnim savjetima pomogla mi je da proširim svoje znanje i omogućim bolju  i kvalitetniju uslugu svojim klijentima. Sandra je vrhunski stručnjak u području nutricionizma i funkcionalne medicine te kao mentor sjajno prenosi svoje znanje, motivira i inspirira. Užitak je surađivati s njom!

Maja Ljubas, mag.nutr.
savjetovalište NUTRIOM

Sandra je izvrsna nutricionistica i praktičar funkcionalne medicine kako za ljude koje savjetuje, tako i za nas kolege s kojima surađuje. Surađivale smo na mom projektu Vrijednost žene, online konferenciji o ženskom reproduktivnom zdravlju i blagostanju, na kojoj je bila predavačica. Bilo mi je važno da predavači osim svoje stručnosti, imaju i toplinu pristupa, autentičnost i lakoću prijenosa kompleksnih znanja laiku. Čovjek je danas u poslovanju neizmjerno zahvalan kada ima kolege koji su si međusobno podrška. A Sandra to svakako jest, profesionalac u svakom pogledu, vrlo pristupačna, uzemljena i stabilna, a što se kompetencija tiče, jedna od rijetkih u cijeloj regiji koja ima toliku širinu i dubinu podrške zdravlju!

Maja Obrovac Glišić, mag.nutr.
organizatorica konferencije Vrijednost žene