DOBRODOŠLI

Kako vaše zdravlje?

Vjerojatno ste ovdje jer se ne osjećate kako biste željeli i znate da sigurno postoji još nešto što možete učiniti za svoje zdravlje.
Sigurno ste već napravili mnoštvo pregleda, ali još uvijek niste dobili pozornost i pristup koji zaslužujete niti rješenje koje bi vam vratilo bezbrižnost života bez svakodnevnih zdravstvenih tegoba?
Možda ste već i „pročistili“ prehranu i izbacili brojne namirnice iz svakodnevnice ili isprobali bezbroj različitih načina prehrane i dodataka prehrani, no bez pravog pomaka po vaše zdravlje?
Na pravom ste mjestu jer mi vama i vašem zdravlju pristupamo cjelovito i personalizirano.
„Maskiranje” simptoma lijekovima, bez da se pozabavimo uzrokom njihovog nastanka, nije opcija za nas.

Kako vam možemo pomoći?

Svojim znanjem i dugogodišnjem iskustvom iz područja funkcionalne medicine i nutricionizma, pomažemo vam da otkrijete pravi uzrok vaših tegoba te da ih uklonite i ublažite na prirodan način – prvenstveno pomoću prilagođene i terapijske prehrane i ciljanih dodataka prehrani, ali i radom na cjelokupnom životnom stilu.

Kako radimo?

Na temelju vaše anamneze i nalaza, osobnih zdravstvenih problema i simptoma koje osjećate, istražujemo temeljni uzrok vaših tegoba te zajednički pronalazimo načine kako prilagoditi vašu prehranu i životni stil potrebama vašeg organizma.

Zapamtite, zdravlje je mnogo više od odsutnosti bolesti – zdravlje je osjećati se odlično, tjelesno, mentalno i emocionalno, a mi vam možemo u tome pomoći!

Ovo su neka od najčešćih zdravstvenih stanja u kojima vam možemo pomoći

 • Autoimune
  bolesti
 • Zdravlje
  štitnjače
 • Prehrana
  onkoloških
  bolesnika
 • Zdravlje
  žene
 • Probavne
  tegobe
 • Višak
  kilograma
  i inzulinska
  rezistencija
 • Kronični
  umor
  i stres
 • Zdravlje
  kože

Zašto nas odabrati?

Mi njegujemo drugačiji pristup. Umjesto na brojke na nalazima, stavljamo fokus na vas i različite simptome koje osjećate. Ne donosimo prerane zaključke, niti promatramo samo jedan organ već međuodnose između svih organskih sustava jer vjerujemo kako je sve u našem tijelu povezano te ako jedan dio ne radi optimalno, to se vrlo brzo odražava na ostatak organizma.

Smatramo da je prehrana bitna za zdravlje, i da vas hrana može učiniti bolesnima, ali i da ima veliku terapeutsku moć, kada je prilagođena pojedincu.

Uzimamo u obzir povijest bolesti i jedinstvenost vašeg organizma, a vama pristupamo individualno, onako kako to zaslužujete te u komunikaciji s vama i kroz partnerski odnos, dolazimo do prirodnih rješenja, prilagođenih vama i vašem životnu stilu.  Kroz proces smo na raspolaganju i kao podrška, ali i da vas educiramo kako samostalno preuzeto kontrolu nad vlastitim zdravljem.

Sandra Krstev Barać, mag.nutr.
Spremni da preuzmete kontrolu nad Vašim zdravljem?

ZAKAŽITE KONZULTACIJE


  Što kažu naši klijenti?

  Sandri sam se obratila jer sam se godinama mučila s raznim hormonalnih disbalansima, uključujući hipotireozom, a u perimenopauzi se je moje stanje dodatno pogoršalo sa stalnom nadutošću, oscilacijom u raspoloženju te gomilanjem kilograma. Sandra mi je pomogla osvijestiti greške u mojoj prehrani, ali i načinu života te me je inspirirala za korjenite promjene koje su mi stvarno pomogle da se danas osjećam puno stabilnije i živim kvalitetnije nego u mlađim godinama. Hvala puno i sada idemo dalje raditi na zdravom starenju.

  Sanela, 46

  Nakon niza godina hormonalnih tegoba, a potom i dijagnoze Hashimotove bolesti od liječnika sam dobila uputu da „prehrana nije bitna“. Instiktivno sam znala da to ne može biti istina te sam krenula proučavati utjecaj hrane na moje zdravlje i tu ostala još više pogubljena u proturječnim informacijama. Tada sam preko preporuke došla do Sandre i moram priznati da sam se oduševila njenim pristupom koji mi je pomogao da pronađem prehranu koja mi super funkcionira i na kojoj se osjećam odlično! Hvala Sandra!

  Ana, 31

  Htjela bi iskoristiti priliku da pohvalim Petru koja je imala neizmjerno puno strpljenja sa mnom. Zahvalna sam joj za dostupnost, stručnost i ljudskost. Ostavila je baš poseban trag u mom životu.

  Daniela, 42

  Suradnja sa Sandrom je jako ugodna i kvalitetna na način da zaista svašta sagleda i ispita. Meni se sviđa i ulijeva mi povjerenje to što je temeljita i posvećena. Dugo imam razne zdravstvene probleme koje liječim, ali Sanda mi je pomogla da podignem kvalitetu života i da mi bude ljepše i lakše u mom tijelu, a to mi puno znači. Za slijeđenje Sandrinih preporuka potrebno je volje i nešto organizacije, što nije uvijek lako u svakodnevnom životu, no stvarno se trud isplati i ja nastavljam!

  Lana, 44

  Nakon 10 godina borbe sa probavnim tegobama te hipotireozom i Hashimotom gdje mi klasična medicina nije mogla nikako pomoći, naišla sam na stranicu Funkcionalne medicine i Sandru. Već pri prvom kontaktu Sandra me oduševila jer u ovih 10 godina nitko me od doktora nije tako pozorno slušao i postavljao pitanja kako bi shvatio moje probleme . Uz ciljane pretrage ustanovilo se da imam SIBO koji je  mi je sve ove godine stvarao probleme poput konstantne nadutosti, loše probave, bolove, žgaravicu .Uz Sandrine savjete, plan prehrane i suplementaciju ja sam napokon uspjela riješiti probavne tegobe, skinuti kilograme te su mi i nalazi hormona štitnjače napokon idealni.

  Sandra, 50

  Kada sam dobila preporuku za Sandru, svu svoju nadu u skidanje 30kg nakupljenih nakon dvije trudnoće sam usmjerila na nju. Očekivanja su bila ogromna, a evo nakon 4 mjeseca suradnje moje oduševljenje je nemjerljivo. Osim što nakon skoro 5 godina borbe s kilama konačno dobro izgledam, cjelokupno psihofizičko stanje mi se poboljšalo. Najveće iznenađenje su mi neobične, a prefine kombinacije namirnica. Na početku suradnje sam bila uvjerena kako bez gladi nema rezultata, no uz Sandrinu pomoć i stručne savjete taj mit je razbijen.

  Ida, 36

  Kako u samo par rečenica prenijeti svoje pozitivno iskustvo s iznimnom stručnjakinjom i nadasve predivnom i pristupačnom Sandrom? Naime, moja trudnoća je započela sa svim “školskim” simptomima kao što su mučnine, umor, debljanje i razni upalni procesi. Uz to, došle su i nove tegobe- gestacijski dijabetes. Tražeći pomoć otkrila sam Sandru. Mogu vam samo reći da mi je žao što je nisam i prije otkrila. Zahvaljujući njenim savjetima i nesebičnom dijeljenju znanja, kao i individualiziranim planovima prehrane glikemija se  brzo stabilizirala i moje tegobe su nestale. Ne uskraćujući namirnice, već uvodeći zdrave zamjene dodatno je obogatila jelovnik s divnim receptima pri tom pazeći i udovoljavajući mojim željama. Draga Sandra, neizmjerno sam Vam zahvalna i veselim se daljnjoj suradnji u postpartumu.

  Ivana, 38

  Pet godina je trajala moja potraga za odgovorom zašto se centripetalno debljam i zašto sam konstantno umorna. U potrazi za samopomoći pronašla sam svoj odgovor- Funkcionalna medicina. Moja početna očekivanja su bila na razini slaganja tjednog plana prehrane, ali konzultacije su otišle miljama daleko. Jedan jako ugodan, pozitivan i krajnje profesionalan razgovor dvije žene. Širina u pristupu me blago rečeno pozitivno šokirala, obuhvaćeni su svi bitni sustavi i detaljnom analizom ciljanih krvnih pretraga utvrđena mi je inzulinska rezistencija, koju je i par dana poslije potvrdila dijabetologica. To nije sve, svu predloženu terapiju suplementima kao i plan prehrane, dijabetologica je mogla opet samo potvrditi. Bravo Sandra! Dakle, drage žene, sigurna sam da jedan ovakav holistički pristup može biti jedini pravi put u borbi za žensko zdravlje.

  Inga, 39

  Tražeći rješenje za probleme koji me muče duži niz godina, naišla sam na stranicu funkcionalne medicine i Sandru. Već nakon prvog susreta sam bila zadovoljna i sigurna da je to pravi put i način rješavanja svih tegoba. Uz prilagođenu prehranu i određene dodatke u vrlo kratkom periodu došlo je do poboljšanja. Sandrino znanje, pristup i način rada definitivno pridonose mojem sveukupnom ozdravljenju i razlozi su zbog kojih bih je preporučila svakome. 

  Tanja, 25

  Za gđu Sandru  i njezin rad sam saznala preko Instagrama što me odmah jako zainteresiralo i navelo da je kontaktiram. Kroz detaljan strukturirani upitnik i ciljane laboratorijske testove, Sandra je postavila hipotezu o najvjerojatnijim uzrocima tegoba, te izradila plan suplementacije i prehrane, prilagođen realnim mogućnostima da takav program i sprovedem u praksi svakodnevnog života i izazova. Taj realni aspekt u pristupu mi se čini posebno važan za naglasiti. U dosadašnjoj komunikaciji Sandra se pokazala kao stručnjakinja zainteresirana za klijenta, pristupačna i otvorena za brojna pitanja, jednostavna i dostupna. Sandrin podržavajući pristup pozitivno utječe i na motivaciju klijenta da uvede i ustraje u predloženim promjenama s ciljem unapređenja svog zdravlja i kvalitete života.

  Suzana, 46

  Prvi put sam osjetila da me netko istinski saslušao i potrudio se pronaći pravo rješenje za mene. Imala sam dosta probavnih tegoba i na kraju se ispostavilo da, uz preosjetljivost na gluten i laktozu, imam i SIBO. Sandra mi je pomogla prilagoditi prehranu i preporučila dodatke prehrani koji su SIBO i moje probavne tegobe stavili pod kontrolu. Promjene koje sam morala uvesti nisu bila lake, ali mi je Sandra bila podrška i motivator kroz cijeli proces. I dalje se držim našeg plana, a umjesto probavnih tegoba koje su me stalno usporavale imam daleko više energije za svakodnevne radne zadatke. Hvala Sandra do neba!

  Tanja, 30

  Predivna suradnja i predivna žena, sve po dogovoru, na sva pitanja uvijek odgovori, uvijek dostupna i sve uzima u obzir, temeljito sve odradi s klijentom i stvarno divno iskustvo, za svaku preporuku. Drago mi je što je krenula s ovakvom vrstom medicine, s ovakvom vrstom pristupa u Hrvatskoj, super je što osim standardne medicine imamo prilike riješiti neke stvari na prirodniji način. Imam PCOS i zaista sam htjela cjelovitiji pristup i odbaciti lijekove koji se inače prepisuju i Sandra mi je pomogla u tome, pogotovo u tome da smanjim svoju anksioznost i poboljšam pogled na moju borbu s PCOS.

  Ana, 24

  Simptomi poput glavobolja, umora, teškog PMS-a i bolnih menstruacija narušavali su mi kvalitetu života. Nakon različitih pretraga i posjeta specijalistima nisam dobila odgovor. Nalazi svih mojih pretraga bili su u redu, ali simptomi su i dalje bili prisutni i nisam se osjećala dobro. Sandra je pažljivo poslušala moje simptome i pregledala nalaze te predložila protokol liječenja prema načelima funkcionalne medicine. U cijelom procesu, Sandra je bila velika podrška i dostupna za svako pitanje. Od mene ima veliku preporuku jer nakon dugog niza godina prve dane menstruacije ne provodim u krevetu i ne pijem analgetike. Hvala Sandra!

  Maja, 37

  Neki ljudi kažu da najbolje stvari dolaze preko preporuke, a u slučaju Sandre se moram i više nego složiti! Sandra je vesela, pozitivna, vrijedna i stručna osoba! Plan prehrane koji je složila potpuno se prilagodio mom dnevnom ritmu (koji je dosta dinamičan) pa mi je kao takav brzo "sjeo" i lako sam ga pratila. Imala je dodatne korisne savjete i stručno vodstvo te smo iz tog razloga odlučile surađivati na duge staze. Veselim se svakom novom planu jer znam da će ga Sandra složiti baš onako kako treba! Topla preporuka svakome.

  Lea, 26