Untitled design-34

TREBATE VANJSKU STRUČNU PODRŠKU?

Spajamo znanja i iskustva iz funkcionalne medicine s nutricionizmom u svrhu preventivne, ali i terapijske medicine te podizanja dugoročne kvalitete života.

Provodimo edukaciju nutricionista

Posebnu strast imamo prema educiranju kolega iz struke. Tijekom više od 15 godina rada u području nutricionizma primijetili smo da brojne teme nisu kvalitetno obrađene u okviru formalnog obrazovanja, kao i da je ovo područje iznimno dinamično zbog čega je konstantna edukacija nužnost.

Redovito pratimo najnovija saznanja iz područja prirodnih terapija kroničnih bolesti i stanja zbog čega su naše edukacije za nutricioniste uvijek usklađene s najnovijim znanstvenim i strukovnim znanjima.

Edukacije su dostupne u formatima od 1 sata, pola dana (4 sata) ili dvodnevnih edukacija (2 dana po 6h), a pokrivaju teme poput:

 • Kako čitati krvne nalaze
 • Prehrana i dodaci prehrani kod bolesti štitnjače
 • Autoimune bolesti – uzroci i kreiranje protokola terapije
 • SIBO – dijagnostika i terapija
 • Prehrana i dodaci prehrani kod ženskih hormonalnih tegoba
 • Prehrana onkoloških bolesnika

Uz edukativni sadržaj, nudimo i mentorstvo za nutricioniste koji planiraju ili već kreću u svijet nutricionističkih savjetovanja.

Vodimo edukacije javnosti i stručnjaka

U današnje doba dostupnosti različitih edukacija i kontradiktornih informacija, cilj nam je širiti provjerena znanja i educirati oko tema vezanih uz funkcionalnu medicinu i prehranu.

Kako pomažemo klijentima?

 • Vodimo predavanja i radionice s temama prevencije i terapije kroničnih bolesti i stanja
 • Pripremamo i održavamo edukacije za zdravstvene stručnjake iz raznih područja funkcionalne medicine i nutricionizma

Vodimo edukacije o podizanju kvalitete života u tvrtkama

Jasna granica između poslovnog i privatnog života gotovo više i ne postoji, zbog čega je ulaganje u zdravlje zaposlenika ulaganje i u  njihovo dugotrajno zadovoljstvo i produktivnost , a time i stabilnost i rast tvrtke.

Vodimo in-house edukacije, predavanja i interaktivne radionice  za tvrtke u kojima je briga o zdravlju zaposlenika visoko na listi prioriteta.

Edukacije su dostupne u formatima od 2h i pola dana (4h), a pokrivaju teme poput:

 • Kako se kvalitetno hraniti na poslu
 • Pronalaženje ravnoteže s užurbanim rasporedom: jednostavni prehrambeni savjeti za zaposlene profesionalce
 • Kako ne pregorjeti na poslu i prirodni načini oporavka od zamora nadbubrežnih žlijezda
 • Tailor made edukacije i radionice

Surađujemo s medijima

Uz vlastiti portal na kojem redovito donosimo znanstveno dokazana znanja i mogućnosti tretiranja kroničnih bolesti i stanja, surađujemo s brojnim medijima u izradi edukativnih članaka i materijala na brojne teme iz sfere nutricionizma i funkcionalne medicine.

Nudimo usluge konzaltinga za farmaceutsku i prehrambenu industriju

Razvoj novih, ali i strateško pozicioniranje postojećih proizvoda zahtijeva primjenu znanstvenih saznanja iz funkcionalne medicine i nutricionizma u promidžbene materijale i ostale marketinške aktivnosti, ali i usklađenost sa svim zakonskim regulativama.

Kako pomažemo klijentima?

 • izrađujemo sadržaj letaka, brošura i ostalih edukativnih materijala za opću i stručnu javnost
 • pišemo popularne i stručne članke za razne medije i formate oglašavanja
 • izrađujemo sadržaj za edukacijske platforme
 • usklađujemo deklaracije proizvoda s važećom zakonskom regulativom

Što kažu naši klijenti?

Sandru smo kontaktirale kako bi produbile znanje o nekim temama i svojim malim klijentima mogle pružiti puno bolju uslugu. Upravo to smo i dobile, Sandrina stručnost, susretljivost i širina pogleda i znanja su stvarno na razini i toliko smo sretne da smo mogle učiti od nje. Iako je još puno učenja pred nama, Sandra nam je otvorila neke nove horizonte za koje vjerujemo da će napraviti veliku razliku u našem radu. Hvala Sandra!

Ana Jelekovac Jurkin, mag.nutr.
Nutri mama

Sandra je odlična mentorica. Susretljiva je i pristupačna te izuzetno stručna. Sviđa mi se što je sav sadržaj prenijela strukturirano i povezano, a na sva moja pitanja je uvijek spremno odgovarala. Iskrene preporuke!

Lucija Tešija, mag.pharm.
PCOS savjetnica

S magistricom Sandrom uspješno surađujem već neko vrijeme i svojom ekspertizom u području zakonske regulative kada su s u pitanju dodaci prehrani mi je iznimno pomogla. Također, svi poslovi koje je radila napravljeni su u roku i prema dogovoru.  Iznimno je stručna i predana svom poslu kao i izvrsna u pisanju edukativnih tekstova i znam da  joj se uvijek mogu obratiti sa punim povjerenjem. Svakako preporučam.

Jelena Ferk
direktorica tvrtke Jelmark

Kako je funkcionalna medicina područje koje želim izučiti i uklopiti u svoju praksu, obratila sam se Sandri za pomoć. Svojim znanjem, iskustvom i praktičnim savjetima pomogla mi je da proširim svoje znanje i omogućim bolju  i kvalitetniju uslugu svojim klijentima. Sandra je vrhunski stručnjak u području nutricionizma i funkcionalne medicine te kao mentor sjajno prenosi svoje znanje, motivira i inspirira. Užitak je surađivati s njom!

Maja Ljubas, mag.nutr.
savjetovalište NUTRIOM

Sandra je izvrsna nutricionistica i praktičar funkcionalne medicine kako za ljude koje savjetuje, tako i za nas kolege s kojima surađuje. Surađivale smo na mom projektu Vrijednost žene, online konferenciji o ženskom reproduktivnom zdravlju i blagostanju, na kojoj je bila predavačica. Bilo mi je važno da predavači osim svoje stručnosti, imaju i toplinu pristupa, autentičnost i lakoću prijenosa kompleksnih znanja laiku. Čovjek je danas u poslovanju neizmjerno zahvalan kada ima kolege koji su si međusobno podrška. A Sandra to svakako jest, profesionalac u svakom pogledu, vrlo pristupačna, uzemljena i stabilna, a što se kompetencija tiče, jedna od rijetkih u cijeloj regiji koja ima toliku širinu i dubinu podrške zdravlju!

Maja Obrovac Glišić, mag.nutr.
organizatorica konferencije Vrijednost žene

Sandra je iznimno profesionalna i posvećena svakom zadatku uključujući i onom govorničkom. S izvrsnom pripremom i velikim entuzijazmom prenijela je ključne savjete i multidisciplinarna znanja kako prehranom ublažiti posljedice stresa na radnom mjestu ispred 400 sudionica konferencije The Art of Feminine Leadership.  Tijekom cijelog govora pristizale su mi pohvale i pozitivne reakcije za njen nastup, a sam njen profesionalan i strastven pristup tom zadatku učinio je našu suradnju čistim zadovoljstvom stoga je od srca preporučam za vaša naredna događanja.  

Tanja Džido, MBA
organizatorica The Art of Feminine Leadership

Nakon što sam diplomirala osjećala sam se izgubljeno i s nedovoljno samopouzdanja za rad s ljudima. Iako sam na fakultetu naučila teoriju, to je veoma teško upotrijebiti u stvarnom životu. Sandra mi je omogućila dodatno znanje koje mi je bilo potrebno. Naučila sam kako pravilno interpretirati nalaze i kako ih koristiti u radu s ljudima. Također, nesebično je prenijela svoje dugogodišnje iskustvo u radu s ljudima i dala do znanja kako ispravno pristupiti klijentu i pomoći mu promijeniti prehrambene navike.

Tea Vučković, mag.nutr.
savjetovalište Kaliks zajednica

Zatražila sam Sandrinu pomoć prilikom osnivanja prehrambenog savjetovališta. Njeno znanje na području interpretacije nalaza i implementacija navedenog u širu sliku zdravlja pomoglo mi je da povećam kvalitetu pružanja usluga. Sandrin pristup kombiniranja stvarnih primjera iz prakse i znanstvene pozadine kroz jasna objašnjenja i rješavanje zadataka pomogao mi je da se ohrabrim u primjeni stečenog znanja. Isto tako, razne infografike, tablice i materijali olakšali su proces učenja ovog kompleksnog štiva. Ovakvo znanje, a i način njegovog dijeljenja vrlo je inovativno i osvježavajuće te izuzetno bitno za pozicioniranje nutricionizma u Hrvatskoj na viši nivo kvalitete

Paula Franceković, mag.nutr.
savjetovalište Kaliks zajednica

Od Sandre već desetak godina tražim stručno mišljenje za članke o prehrani i zdravlju za razna medijska izdanja 24 sata. Tijekom svih ovih godina uživam raditi sa Sandrom jer ima veliko znanje koje neprestano usavršava, profesionalna je, ljubazna i kad nešto obeća to i napravi. Sandra redovito prati i integrira nove znanstvene spoznaje s područja nutricionizma u svoj rad i kroz suradnju s medijima nesebično ta znanja dijeli.

Kristina Gaćarić
novinarka portala missZDRAVA

Nutricionistica Sandra Krstev Barać je u predavanju na iznimno  stručan, a istovremeno i svima razumljiv način objasnila ulogu nutricionizma u podršci onkološkim pacijentima tijekom i nakon završenog procesa liječenja. Uočio sam da u Hrvatskoj kod velikog broja pacijenata pa i liječnika još uvijek ne postoji dovoljna razina svijesti o važnosti nutricionističke  podrške za onkološke bolesnike te stoga smatram da će i ovakve edukacije utjecati da se stanje promijeni te da nutricionisti postanu stalni članovi multidisciplinarnog tima za liječenje i skrb o onkološkim pacijentima. Od srca se zahvaljujem Sandri Krstev Barać, mag.nutr. na izvrsnom predavanju te što u svom svakodnevnom radu nesebično pomaže onkološkim pacijentima.

Mario Vukelić
član udruge P.I.N.K. – life za onkološke bolesnike

Sa Sandrom je izvrsno surađivati jer je stručna i pristupačna te ima nevjerojatnu radnu etiku.  Osim što su njeni tekstovi uvijek izvrsni, vrijedan je član projekta "Zdravolovci" na portalu missZDRAVA gdje tijekom cijele godine obrađujemo različite zdravstvene teme kroz kolumne, video serijale, stručne članke i specijale kako bi osvijestili važnost prevencije i uvođenja zdravih stilova života u svakodnevicu. Iz dana u dan sam impresionirana Sandrinoj posvećenosti projektima i zadacima kao i rezultatima njenog rada.

Martina Medverec
izvršna urednica portala missZDRAVA, missMAMA i missGASTRO
Trebate neku od navedenih usluga?

Obratite nam se s povjerenjem putem kontakt obrasca